رفاقت تو اکسکوینو، یک دنیا تتر پاداش!

ثبت نام در کمپین
اخبار ارز دیجیتال

جهش اتریوم و نزدیکی بیت‌کوین به ۱۰۶ هزار دلار؛ بازگشت گاوهای بازار رمزارز

در حالی که بازارهای سنتی مانند سهام و طلا در واکنش به کاهش رتبه اعتباری آمریکا دچار افت شدند، بازار رمزارزها برخلاف جریان حرکت کرده و شاهد رشد قابل‌توجهی بود. در ۲۴ ساعت گذشته، اتریوم (ETH) با رشد قیمتی همراه شد و بیت‌کوین (BTC) بار دیگر به مرز ۱۰۶ هزار دلار نزدیک شد. این اتفاق در حالی رخ داد که طلا از اوج‌های قیمتی ماه مه تاکنون نزدیک به ۷ درصد افت داشته و شاخص‌های سهام نیز تحت فشار قرار گرفته‌اند.

بیت‌کوین، پناهگاه امن در میان آشفتگی‌های اقتصادی؟

شرکت تحلیل‌گری QCP Capital در پیامی تلگرامی اعلام کرد: «رشد بیت‌کوین در تعطیلات آخر هفته، علی‌رغم فضای ریسک‌گریز ناشی از کاهش رتبه اعتباری آمریکا، جایگاه آن را به‌عنوان یک دارایی ذخیره ارزش تثبیت می‌کند.» این شرکت همچنین به ورود مستمر سرمایه به ETFهای اسپات بیت‌کوین و افزایش تقاضای نهادی اشاره کرد، هرچند بازار مشتقات با برخی لیکویید شدن‌های معاملات لانگ اهرمی مواجه شده است.

 درخشش اتریوم با عبور از 2500 دلار

اتریوم یکی از بزرگ‌ترین رشدها را به خود اختصاص داد و از سطح 2500 دلار عبور کرد. این رشد ادامه‌ای بود بر روند صعودی هفته گذشته و به نظر می‌رسد با افزایش علاقه سرمایه‌گذاران به استیکینگ اتریوم و خوش‌بینی ناشی از به‌روزرسانی Pectra مرتبط باشد، هرچند روز دوشنبه خبر خاصی منتشر نشد.

 عملکرد دیگر آلت‌کوین‌ها و جهش عجیب AAVE

در کنار بیت‌کوین و اتریوم، رمزارزهای دیگری مانند سولانا (SOL)، ریپل (XRP)، بایننس کوین (BNB) و دوج‌کوین (DOGE) نیز بین ۲ تا ۴ درصد رشد را تجربه کردند.
از سوی دیگر، توکن پلتفرم آوه (AAVE) با جهشی قابل‌توجه بیش از ۲۵ درصدی در یک روز مواجه شد. با این حال، این افزایش بیشتر جنبه‌ای سفته‌بازانه داشت چرا که هیچ خبر یا پیشنهاد حاکمیتی خاصی پیرامون آن منتشر نشده بود. البته قیمت این توکن همچنان بیش از ۶۰ درصد پایین‌تر از اوج‌های سال ۲۰۲۱ قرار دارد.

جدایی مسیر بیت‌کوین و طلا؛ فرصتی برای تحلیل‌گران

آگوستین فن، تحلیل‌گر پلتفرم SignalPlus، در گفتگو با CoinDesk گفت: «برخلاف ماه‌های گذشته که بیت‌کوین و طلا با هم رشد می‌کردند، این بار بیت‌کوین در حالی رشد کرده که قیمت طلا کاهش یافته است. این واگرایی در جریان‌های ورودی به ETFهای این دو دارایی نیز مشهود است.»

وی افزود: «ETFهای طلا با کاهش جریان سرمایه مواجه شدند، در حالی که ETFهای بیت‌کوین رشد اندکی را تجربه کردند. همین الگو در بازار قراردادهای آتی CME نیز دیده می‌شود. باید انتظار تکرار چنین گسست‌هایی در همبستگی کوتاه‌مدت و ایجاد فرصت‌های ارزش نسبی را داشته باشیم.»

محمدرضا آذرگون

رتبه 52 کنکور کارشناسی ارشد و 50 کنکور دکتری، دانشجوی دکتری رشته اقتصاد، گرایش توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی، توسعه مدل‌های مالی و تجزیه و تحلیل آنها برای حمایت از ابتکارات استراتژیک و تصمیمات سرمایه‌گذاری. کارشناس ارشد تحلیل‌گر و معامله‌گر امور بازارهای مالی، اقتصاد کلان و تسلط کامل به حوزه کریپتوکارنسی و بلاک‌چین، Cryptocurrency Analyst و فعال در زمینه تحقیقات و توسعه کسب‌وکار، با بیش از 3 سال سابقه فعالیت در زمینه بازارهای مالی، ارزهای دیجیتال و بازار فارکس.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا