اخبار ارز دیجیتال

استفاده از استیبل‌کوین‌ها با وجود زمستان کریپتو افزایش یافته است

ویل کلمنته Will Clemente، یکی از بنیانگذاران Reflexity Research، روز گذشته در توییتی نوشت استیبل کوین‌ها یکی از معدود موارد استفاده از ارزهای دیجیتال هستند که علیرغم شرایط فعلی بازار، به تناسب محصول با بازار رسیده‌اند.

کلمنته با استناد به داده‌های سایت تحلیلی گلسنود Glassnode گفت که رشد استیبل کوین‌ها در چندین زمینه مشهود است که از جمله آن‌ها به حجم کل معاملات استیبل‌کوین ها می توان اشاره کرد که با وجود زمستان کریپتو به بالاترین حد خود رسیده است.

نمودار زیر که از سایت گلسنود گرفته شده نشان می‌دهد که حجم کل ۴ استیبل کوین برتر بازار اخیراً از میزان ۳۰ میلیارد دلار فراتر رفته است.

افزایش استفاده از استیبل کوین‌ها

طبق این نمودار، حجم کل معاملات این استیبل کوین‌ها برای نخستین بار در سال گذشته و به دنبال سقوط پروژه Terra LUNA در ماه‌های می و ژوئن به بالای ۲۰ میلیارد دلار رسید.

اگرچه این عدد در ماه سپتامبر حتی به بالاتر از این حد رسید، اما در ماه اکتبر دوباره به زیر ۲۰ میلیارد دلار سقوط کرد. با این حال، با فروپاشی اخیر صرافی بزرگ FTX شاهد افزایش میزان حجم معاملات استیبل کوین‌ها به بالای ۳۰ میلیارد دلار بودیم.

طبق داده‌های گلسنود، عرضه کل استیبل کوین‌ها نیز به بالاترین حد خود نزدیک است.

عرضه کل این ارزهای دیجیتال در اوایل سال گذشته و قبل از سقوط بازار شبکه ترا Terra، به بالاترین حد خود یعنی بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار رسید. اگرچه بعد از آن شاهد کاهش پیوسته این میزان عرضه کل بودیم، اما این عدد همچنان بالای ۱۰۰ میلیارد دلار است.

عرضه استیبل کوین صرافی بایننس با نام BUSD با حمایت این صرافی از ۱۸ میلیارد دلار در ابتدای سال به بیش از ۲۲ میلیارد دلار افزایش یافت. عرضه استیبل کوین USDC نیز در اوایل سال جاری میلادی از مرز ۵۰ میلیارد دلار گذشت و به سطح فعلی خود رسید.

در همین حال، تعداد آدرس‌های فعال استیبل کوین‌ها نیز به اوج تاریخی خود در سال ۲۰۲۱ بازگشته است. در ماه می ۲۰۲۱، مجموعا بیش از ۱۵۰،۰۰۰ آدرس فعال از استیبل کوین‌ها وجود داشت.

با این حال، تعداد این آدرس‌های فعال در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ به همان سطح بازگشت، زیرا سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال در حال مقابله با پیامد سقوط Terra و سقوط FTX بودند.

در همین حال، تعداد آدرس‌های با موجودی غیر صفر نیز در حال حاضر در اوج خود و بیش از ۶ میلیون قرار دارد.

کلمنته معتقد است که همه این مسائل به دلیل موارد استفاده از استیبل کوین‌ها بوده که شامل «کارایی سرمایه در ارزهای دیجیتال، دسترسی به دلار آمریکا بدون نیاز به بانک‌ها و دلایل دیگر است.»

منبع: cryptoslate

نفیسه محروقی

من نفیسه محروقی، فارغ‌التحصیل رشته زبان انگلیسی‌ هستم. به دلیل علاقه‌ای که به دنیای فناوری و نوآوری دارم، بیش از ۶ سال است که در حوزه تولید محتوای تخصصی رمزارز فعالیت می‌کنم. ورود من به دنیای بلاک‌چین و ارز دیجیتال، تلفیقی از علاقه به تحلیل و یادگیری مفاهیم نو و شناخت بازارهای مالی پرهیجان بود. در این مسیر، همواره تلاش کرده‌ام با نگاهی دقیق و زبانی ساده اما حرفه‌ای، پلی بین مفاهیم پیچیده فناوری و درک ملموس مخاطبان باشم. نوشتن برای من فقط یک مهارت نیست؛ راهی‌ست برای خلق معنا، انتقال آگاهی و ساختن تجربه‌ای مفید و الهام‌بخش در دنیای ارز دیجیتال امروز.

نوشته های مشابه