تحلیل ارز دیجیتال بهصورت روزانه، در راستای ارائه نمودار، سیگنال و انجام معاملات بهصورت روزمره توسط تریدرها و تحلیلگران حوزه کریپتو انجام میشود و در بسیاری از موارد، در دسترس عموم قرار میگیرد.
تریدرهای حرفهای برای کسب سود از خرید ارز دیجیتال با استفاده از روشهای تحلیلی مختلف، خطرات و ریسکهای سرمایهگذاری خود را کاهش داده و به حداقل میرسانند.
در راستای ارائه نمودار قیمت ارز دیجیتال ، سیگنال و انجام معاملات بهصورت روزمره توسط تریدرها و تحلیلگران حوزه کریپتو انجام میشود و در بسیاری از موارد، در دسترس عموم قرار میگیرد.
فهرست محتوا
تحلیل برترین ارزهای دیجیتال
قیمت بیت کوین در ادامه تحلیل قبل، در ابتدا به محدوده اوردربلاک وارد شد ( 26700 دلار). پس از آن با واکنش نسبت به این ناحیه با اصلاح تا محدوده 26000 دلار روبهرو شد. درحالحاضر تثبیت در حمایت 26100 دلار و پس از آن حرکت قیمتی تا 26400 دلار محتمل است.
قیمت اتریوم همانطور که در تحلیل قبل اعلام شد، با اصلاح روبهرو شد و به محدوده قیمتی 1563 دلار رسید. درصورت تکمیل واکنش نسبت به این حمایت و تثبیت در نقطه فعلی میتوان انتظار حرکت قیمتی تا خط روند ترسیم شده ( 1585 دلار) را داشت.
قیمت تتر در یک روند نزولی قرار دارد. واکنش به مقاومت 49700 تومان میتواند منجربه حرکت قیمتی به سمت حمایت 49500 تومان شود. درغیراینصورت تثبیت در این ناحیه و حرکت به سمت 49800 تومان محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال نئو دوشنبه 3 مهر
ارز دیجیتال نئو در یک روند تقریبا صعودی قرار گرفته است. درنظر داشته باشید با توجه به خط روند بلن مدت ترسیم شده، ممکن است واکنش قیمتی منجربه ادامه حرکت صعودی تا محدوده 7.40 دلار شود. درغیراینصورت و با شکست این خط روند اصلاح تا محدوده اوردربلاک مشخص شده ( سبز رنگ) دورازانتظار نیست.
تحلیل ارز دیجیتال زیلیکا شنبه 1 مهر
قیمت زیلیکا در محدوده 0.0176 دلار قرار دارد. با توجه به موج شماری پیشین و شکست خط روند ترسیم شده و همینطور اوردربلاک فعلی، میتوان انتظار اصلاح تا خط روند و پس از آن حرکت روبه بالا را تا محدوده 0.0186 دلار را داشت.
تحلیل ارز دیجیتال زی کش چهار شنبه 29 شهریور
زی کش در محدوده قیمتی 25.95 دلار قرار دارد. ممکن است با واکنش به مقاومت فعلی به سمت کف کانال و حمایت 25.22 دلار حرکت قیمتی داشته باشد. درغیراینصورت شکست خط روند و تاچ سقف کانال (26.55 دلار) محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال وینک سه شنبه 28 شهریور
ارز دیجیتال وینک در محدوده قیمتی ۰.۰۰۰۰۶۲۱ دلار قرار دارد. بهطور کلی در کانال نزولی ترسیمشده قرار گرفته است. با واکنش نسبت به محدوده حمایت ۰.۰۰۰۰۶۱۲ دلار (خط بنفش رنگ)، بهسمت سقف کانال ترسیمشده حرکت کرده است. ادامه حرکت در کانال نزولی محتملتر از خروج از سقف کانال است.
تحلیل ارز دیجیتال رن دوشنبه 27 شهریور
قیمت ارز دیجیتال رن در قیمت 0.049 قرار دارد. با توجه به الگوی هارمونیک خفاش نزولی شکل گرفته، ممکن است با واکنش نسبت به خط روند ترسیم شده، با اصلاح تا محدوده 0.046 دلار روبهرو شود.
تحلیل ارز دیجیتال هولو یکشنبه 26 شهریور
ارز دیجیتال هولو در یک کانال نزولی قرار دارد. با توجه به محدوده قیمتی فعلی ( 0.00106 دلار)، ممکن است با تثبیت، به سمت محدوده 0.00109 دلار حرکت کند. درغیراینصورت اصلاح تا 0.001023 دلار محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال دوج کوین چهارشنبه 22 شهریور
دوج کوین در محدوده لول 0.61 فیبوناچی قرار دارد ( قیمت 0.060 دلار). واکنش به این لول میتواند منجربه پولبک به اوردربلاک و قیمت 0.062 دلار شود. اما درصورت شکست این محدوده حمایتی انتظار اصلاح تا محدوده قیمتی 0.584 دلار وجود دارد.
تحلیل ارز دیجیتال اومیسه گو سه شنبه 21 شهریور
اومیسه گو در کانال نزولی قرار دارد. با توجه به کندل آخر، اصلاح تا محدوده حمایت 0.42 دلار و پس از آن حرکت قیمتی به سمت سقف کانال ترسیم شده ( محدوده قیمتی 0.44 دلار ) محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال ماتیک دوشنبه 20 شهریور
قیمت ماتیک درحالحاضر 0.52 دلار است. واکنش به مقاومت 0.51 دلار و حرکت قیمتی به سمت مقاومت 0.52 دلار ممکن است شکل بگیرد. درصورت تثبیت در محدوده مقاومت 0.52 دلار، باید انتظار حرکت صعودی بیشتری تا محدوده قیمتی 0.54 دلار داشته باشیم.
تحلیل ارز دیجیتال وی چین یکشنبه 19 شهریور
وی چین در محدوده قیمتی 0.01534 دلار قرار دارد. واکنش به خط روند ترسیم شده و حرکت به سمت اوردربلاک مقاومتی پیشرو ( محدوده قیمتی 0.01560 دلار) محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال سند باکس شنبه 18 شهریور
قیمت ارز دیجیتال سند در محدوده اوردربلاک 0.29 دلار قرار دارد. واکنش به خط روند ترسیم شده و حرکت قیمتی به سمت مقاومت 0.31 دلار میتواند شکل بگیرد. پس از این حرکت قیمتی باید انتظار اصلاح تا محدوده قیمتی 0.291 دلار را داشته باشیم.
تحلیل ارز دیجیتال پولکادات سه شنبه 14 شهریور
قیمت پولکادات در محدوده فوقالعاده مهمی قرار دارد. کف فعلی یکی از مهمترین سطوح برای پولکادات است. درصورت واکنش به حمایت 4.1 دلار و خط روند ترسیم شده، میتوان انتظار پولبک به محدوده مقاومت 4.3 دلار را داشت.درغیراینصورت اصلاح تا محدوده کف اوردربلاک سبز رنگ محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال اینجکتیو دوشنبه 13 شهریور
اینجکتیو در محدوده مهم اوردربلاک و تقاطع خط روند ترسیم شده قرار دارد. شکست خط روند، میتواند منجربه حرکت قیمتی به سمت باکس قرمز رنگ مقاومت و قیمت 7.05 دلار شود.
تحلیل ارز دیجیتال پنکیک سواپ یکشنبه 12 شهریور
قیمت پنکیک سواپ در محدوده 1.23 دلار قرار دارد. حرکت قیمتی به سمت محدوده حمایت 1.22 دلار و پس از آن واکنش به این محدوده، میتواند منجربه صعود قیمتی تا محدوده خط روند ترسیم شده (1.25 دلار) شود.
تحلیل ارز دیجیتال نیر پروتکل شنبه 11 شهریور
نیر پروتکل در روند نزولی قرار دارد. این مورد با خروج از کانال صعودی، تاییدیه داده است. درصورت واکنش نسبت به خط رو.ند ترسیم شده، میتواند منجربه حرکت قیمتی تا محدوده مقاومت 1.15 دلار شود.
تحلیل ارز دیجیتال بیت کوین کش چهارشنبه 8 شهریور
قیمت بیت کوین کش، همراه بیت کوین، به صورت شارپی صعود داشته است. درصورت واکنش به تقاطع خط روند و حمایت 217 دلار، حرکت قیمتی به سمت مقاومت 225 دلار محتمل است. البته درصورت شکست خط روند، ممکن است تا محدوده 200 دلار نزول قیمتی را تجربه کند.
تحلیل ارز دیجیتال مونرو سه شنبه 7 شهریور
قیمت مونرو در محدوده قیمتی 144 دلار قرار دارد. حرکت قیمتی داخل کانال ترسیم شده و واکنش نسبت به خط روند ترسیم شده محتمل است. در این صورت با تاییدیه مناسب میتوان انتظار تاچ مقاومت 148 دلار را داشت. درغیراینصورت شکست خط روند و ادامه حرکت در کانال نزولی ترسیم شده محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال متیک دوشنبه 6 شهریور
قیمت متیک در محدوده 0.552 دلار قرار دارد. با توجه به shadow آخرین کندل، میتوان انتظار حرکت قیمت به سمت محدوده 0.558 دلار را داشت. پس از این، اصلاح تا حمایت 0.54 دلار محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال کاردانو یکشنبه 5 شهریور
قیمت کاردانو در روند نزولی قرار دارد. واکنش به محدوده حمایت 0.26 دلار و حرکت قیمتی به سمت محدوده 0.267 دلار محتمل است. درغیراینصورت شکست حمایت فعلی و اصلاح تا تقاطع خط روند ترسیم شده و حمایت 0.25 دلار ممکن است رخ دهد.
تحلیل ارز دیجیتال نیر پروتکل شنبه 4 شهریور
قیمت نیر پروتکل درحال تشکیل روند صعودی است. دقت داشته باشید واکنش به مقاومت 1.22 دلارريال میتواند منجربه حرمت قیمتی تا خط روند ترسیم شده شود.
تحلیل ارز دیجیتال بایننس چهارشنبه 1 شهریور
قیمت بایننس در محدوده مقاومت 215 دلار قرار دارد. با توجه به خط روند ترسیم شده و همینطور کلیت چارت بایننس در بلند مدت، واکنش به خط روند و اصلاح تا محدوده 205 دلار محتمل است. درغیراینصورت و تثبیت بالای محدوده مقاومت فعلی، منجربه حرکت قیمتی به سمت ناحیه 220 دلار میشود.
تحلیل ارز دیجیتال ریپل سه شنبه 31 مرداد
قیمت ریپل در لاین نزولی ترسیم شده درحال نوسان است. واکنش به تقاطع خط روند ترسیم شده و حمایت 0.51 دلار، ممکن است موجب حرکت قیمتی تا مقاومت 0.55 دلار شود.
تحلیل ارز دیجیتال ترون دوشنبه 30 مرداد
ترون در محدوده قیمتی 0.07 دلار قرار دارد. واکنش به این ناحیه میتواند منجربه حرکت قیمتی تا خط روند ترسیم شده شود. درحالحاضر نوسان در باکس زرد رنگ محتملترین حرکت ترون است.
تحلیل ارز دیجیتال سوشی یکشنبه 29 مرداد
قیمت سوشی در محدوده 0.58 دلار قرار دارد. واکنش نسبت به محدوده حمایت فعلی، میتواند منجربه حرکت قیمتی به سمت مقاومت 0.60 دلار شود. درغیراینصورت، با توجه به کانال نزولی بلند مدت موجود، اصلاح بیشتر تا میان کانال ترسیم شده محتمل است.
تحلیل ارز دیجیتال زیلیکا شنبه 28 مرداد
قیمت زیلیکا با دامپی شدید به محدوده قیمتی 0.016 دلار رسید. با توجه به الگوی امواج الیوت، واکنش نسبت به حمایت فعلی و حرکت به سمت مقاومت 0.017 دلار دورازانتظار نیست.
مروری بر وضعیت قیمت ارز دیجیتال در سال ۱۴۰۱
بازار رمزارزها از ابتدای سال 1401 شرایط نه چندان مناسبی را تجربه کرد و از هر طرف مورد حمله قرار گرفت. در این سال تنش بین روسیه و اوکراین بالا گرفت و به زنجیرهی تامین جهانی آسیب زد و تورم جهانی را به دنبال داشت. به دنبال این تورم، بانکهای مرکزی به خصوص بانک مرکزی آمریکا فشار سیاستهای انقباضی خود را با هدف کاهش تورم افزایش داد و با افزایش پلهای نرخ بهره، سرمایه از بازارهای ریسکی خارج شد.
قیمت اتریوم از شروع سال ۱۴۰۱ در حوالی ۳۲۰۰ دلار بود، اما در این سال ترکیبی از اتفاقات مختلف، نظیر جنگ اوکراین و روسیه و هم چنین تورم حاکم بر اقتصاد جهانی که باعث اعمال سیاستهای انقباضی بانکهای مرکزی شد و در کنار این موارد، سقوط صرافی FTX و پروژههایی مثل لونا، باعث کاهش قیمت اتریوم تا 881 دلار شد.
قیمت تتر در ابتدای سال ۱۴۰۱ در محدوده ی ۲۵۰۰۰ تومان در نوسان بود اما طی این یک سال رشد عجیب و غریبی داشت و در همین سال بود که شاهد ثبت سقف ۶۰۰۰۰ تومانی برای قیمت بودیم. قیمت تتر که به نوعی رفتار قیمتی دلار را نشان میدهد، گویای وضعیت نامناسب اقتصاد ایران است.
انواع روشهای تحلیل ارز دیجیتال
از مهمترین روشهای تحلیل ارز دیجیتال به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- تحلیل فاندامنتال (Fundamental)
تحلیل فاندامنتال یا بنیادی یکی از روشهای متداول در بین معاملهگران است. در این نوع تحلیل، معاملهگر تنها با نمودارهای قیمت ارز دیجیتال سر و کار ندارد و برای رسیدن به سود، تمامی متغیرهای مالی و اقتصادی مربوط به یک دارایی را ارزیابی میکند. به عبارتی سادهتر در تحلیل فاندامنتال همه موارد و فاکتورهایی که بر قیمت یک دارایی تاثیرگذار است مورد بررسی قرار میگیرد.
- تحلیل تکنیکال (Technical)
نوع دیگری از روشهای تحلیلی و در واقع روش معروفترین روش تحلیل در بازار رمز ارزها تحلیل تکنیکال است. در این روش معاملهکر با بهکارگیری اندیکاتورها و اطلاعاتی مثل نوسانات قیمت رمز ارزها، حجم معاملات و عرضه و تقاضای آن دارایی، به پیشبینی قیمت آتی رمز ارز موردنظر در آینده می پردازند.
- تحلیل آن چین (Onchain)
در تحلیل آن چین یا درون زنجیرهای معاملهگران با استفاده از شاخصهای مهمی در بازار و از طریق نمودار کردن اطلاعات مهم درون شبکهای، به تحلیل قیمت آینده رمز ارزها برای سرمایه گذاران میپردازند. با استفاده از این نوع تحلیل رشد قیمت احتمالی رمز ارز یا محدوده اصلاحات آن در آینده را میتوان تخمین زد.
علاوهبراین، به کمک برخی از این شاخصها میتوان وضعیت کلی سرمایهگذاران، ماینرها و آدرسهای فعال را بررسی و پیگیری کرد.
چارت ارز دیجیتال
چارت ارز دیجیتال یکی از ابزارهای مهم در زمان تحلیل روزانه ارز دیجیتال و پیشبینی بازار است که در راستای تحلیل تکنیکال کاربرد دارد. شناختهشدهترین نمودارهایی که توسط تحلیلگران استفاده میشود عبارتند از:
- چارت میلهای Bar Chart
در این نمودار تغییرات قیمت لحظه ای ارز دیجیتال هر روز توسط یک میله نمایش داده میشود و به همین دلیل به آن نمودار میلهای گفته میشود. اطلاعاتی که چارت میلهای به ما نمایش میدهد شامل قیمت باز شدن (Open Price)، بالاترین قیمت، پایینترین قیمت و قیمت بسته شدن (Close Price) میشود.
- چارت خطی Line Chart
نمودار خطی دقیقا همان نمودار میلهای است با یک تفاوت عمده. در این چارت فقط Close Price در نظر گرفته میشود و قیمتها با یک خط به هم متصل میشوند.
- چارت شمعی Candlestick Chart
نمودار شمعی، مثل نمودار میلهای، قیمت باز شدن (Open Price)، بالاترین قیمت، پایینترین قیمت و قیمت بسته شدن (Close Price) را به ما نشان میدهد و اصطلاحا به آن کندل استیک گفته میشود. تفاوت اصلی چارت شمعی و میلهای در شکل نمایش آنها است.
تمامی این نمودارها به تحلیلگران و تریدرها کمک میکند که دید بهتری نسبت به بازار پیدا کنند، تحلیل روزانه ارز دیجیتال را دقیقتر انجام دهند و در زمانهای بهتری معاملات خود را انجام دهند.
سیگنال ارز دیجیتال چیست؟
تحلیلگران حوزه ارز دیجیتال، در زمانهای مختلف، سیگنالهای خرید و فروش ارز دیجیتال ارائه میکنند. یعنی بر اساس تحلیل روزانه ارز دیجیتال که از بازار انجام دادهاند، از طریق راههای ارتباطی مختلف به تریدرها و دیگر فعالان حوزه ارز دیجیتال، زمانی برای خرید یا فروش یک یا چند رمز ارز خاص به مخاطبان ارائه میکنند. سیگنالها فارغ از صحیح و غلط بودن، کمک بزرگی به تصمیمگیری تریدرها میکنند؛ چرا که باعث میشوند ریسک معاملات کمتر شود اما به یاد داشته باشید که سیگنال معتبر از افرادی میرسد که تخصص خوبی در انواع تحلیل ارزهای دیجیتال دارند و میتوانند روند بازار را به خوبی پیشبینی کنند.
سیگنالهای ارز دیجیتال از انواع تحلیلها به دست میآیند و مرسوم نوع تحلیل برای سیگنال دادن، تحلیل تکنیکال است. به گفتهی فعالان حوزه رمز ارزها، یک سیگنال خوب باید دو ویژگی داشته باشد:
- اطلاعات افزایش سودآوری
- اطلاعاتی برای جلوگیری از ضرر
افرادی که سیگنال ارائه میکنند، درواقع درک و برداشت شخصی خود از بازار را به تریدرها اعلام میکنند و هرچه فرد دانش و تجربهی بیشتری در حوزه کریپتو و معاملات داشته باشد، می تواند سیگنال معتبرتری ارائه کند.