تحلیل ارز دیجیتال بهصورت روزانه، در راستای ارائه نمودار، سیگنال و انجام معاملات بهصورت روزمره توسط تریدرها و تحلیلگران حوزه کریپتو انجام میشود و در بسیاری از موارد، در دسترس عموم قرار میگیرد.
تریدرهای حرفهای برای کسب سود از بازار رمز ارزها با استفاده از روشهای تحلیلی مختلف، خطرات و ریسکهای سرمایهگذاری خود را کاهش داده و به حداقل میرسانند.
در راستای ارائه نمودار، سیگنال و انجام معاملات بهصورت روزمره توسط تریدرها و تحلیلگران حوزه کریپتو انجام میشود و در بسیاری از موارد، در دسترس عموم قرار میگیرد.
تریدرهای حرفهای برای کسب سود از بازار رمز ارزها با استفاده از روشهای تحلیلی مختلف، خطرات و ریسکهای سرمایهگذاری خود را کاهش داده و به حداقل میرسانند.
فهرست محتوا
تحلیل دوشنبه ۲۲ اسفند
در نیمهی دوم روز معاملاتی قبل، قیمت بیت کوین تحت تاثیر اخبار مثبتی که منتشر شد رشد بسیار خوبی را تجربه کرده و در حال حاضر هم در حوالی ۲۲۴۰۰ دلار در نوسان است.
قیمت اتریوم در محدودهی حمایتی ۱۴۵۰ دلار با یک تقاضای بسیار خوب، با سرعت افزایش یافت و در حال حاضر در تقاطع با خط روند نزولی ترسیم شده و در حوالی ۱۶۰۰ دلار در نوسان است.
حمایت ۴۵۰۰۰ تومان فعلا خوب کار کرده و رشد قیمت تتر به کانال ۴۷۰۰۰ تومان را به دنبال داشته است. تداوم این موج تقاضا میتواند رشد قیمت تا ۴۸۰۰۰ تومان و سپس ۵۰۰۰۰ تومان را به دنبال داشته باشد.
تحلیل یکشنبه ۲۱ اسفند
قیمت بیت کوین واکنش خوبی به حمایت ۱۹۸۰۰ دلار داشته و کندلهای قابل توجهی در این محدوده بسته شدند.
قیمت اتریوم فعلا بالای حمایت ۱۴۰۰ دلار خود را حفظ کرده است و البته با رشد نسبی که داشته فعلا بالای ۱۴۵۰ دلار نوسان دارد.
قیمت تتر مطابق تحلیل قبل پیش رفت و تا حمایت ۴۵۰۰۰ تومان هم کاهش داشت. در صورت تثبیت قیمت بالای این سطح، انتظار حرکت خنثی قیمت و حتی بازگشت به ۴۷۰۰۰ تومان را داریم.
تحلیل شنبه ۲۰ اسفند
با اخبار و حواشی منفی که قلب بازار رمزارزها را هدف گرفته بود، قیمت بیت کوین محدوده رنج ۲۲۲۰۰ دلار را با قدرت زیادی شکست و سطوح حمایتی یکی پس از دیگری شکست و فعلا در محدودهی ۱۹۸۰۰ دلار آرام گرفته است.
با فشار فروشی که در نیمهی دوم هفته در بازار داشتیم، قیمت اتریوم حمایت ۱۵۵۰ دلار که مدتها قیمت را حفظ کرده بود از دست داد و به کانال ۱۳۰۰ دلار رسید.
قیمت تتر یک بازگشت از محدودهی ۵۰۰۰۰ تومان به ۵۲۲۰۰ تومان زد اما با فشار فروش دوباره کاهش یافت و با شکست حمایت ۵۰۰۰۰ تومان اینک حتی از محدودهی ۴۸۰۰۰ تومان هم خارج شد.
تحلیل سهشنبه ۱۶ اسفند
قیمت بیت کوین بعد از ریزش شارپی که داشت بین ۲۲۲۰۰ تا ۲۲۵۰۰ دلار یک حرکت خنثی و خسته کننده را تجربه کرده است.
قیمت اتریوم با اینکه چند باری تلاش کرد به سمت ۱۵۹۶ دلار حمله کند اما هنوز هم در نزدیکی حمایت ۱۵۵۰ دلار باقیمانده است.
قیمت تتر طبق تحلیل قبل پیش رفت و به حمایت ۵۰۰۰۰ تومان رسیده است. هنوز سناریوی نزول قیمت به ۴۸۱۰۰ تومان معتبر است.
تحلیل دوشنبه ۱۵ اسفند
قیمت بیت کوین در این یک روز تحرک خاصی نداشته و باز هم روی حمایت ۲۲۲۰۰ دلار یک حرکت خنثی و با کندلهای بسیار کوچک را ثبت کرده است.
قیمت اتریوم هم به نسبت روز گذشته تغییر خاصی نداشته و کماکان در یک رنج خسته کننده روی حمایت ۱۵۵۰ دلار در حرکت است.
قیمت تتر با قدرت خوبی حمایت ۵۴۵۰۰ و سپس ۵۲۵۰۰ تومان را شکست.
تحلیل یکشنبه ۱۴ اسفند
قیمت بیت کوین به نسبت روز قبل تغییر چندانی نداشته و در محدودهی حمایتی باقی مانده است. فعلا تحلیل قبل پابرجاست و باید ببینیم که تا فردا که بازارهای مالی جهانی باز میشوند شرایط قیمت تغییر میکند یا خیر.
حمایت 1550 دلار هنوز هم توانسته مانع از ریزش قیمت اتریوم شود. در اوایل ساعات معاملاتی امروز تقاضای کمی شکل گرفت ولی باز هم فشار فروش باعث عقب نشینی قیمت شد. فعلا تحلیل قبلی هنوز پابرجاست و باید صبر کنیم تا تکلیف قیمت با سطح 1550 دلار مشخص شود.
قیمت تتر با فشار فروش نسبی به حمایت 54500 تومان بازگشته است. البته تحلیل قبل هنوز پابرجاست.
تحلیل شنبه ۱۳ اسفند
قیمت بیت کوین با توجه به اینکه برای چندمین بار نتوانست مقاومت ۲۳۸۰۰ دلار را بشکند و با فشار سنگین فروشی که شکل گرفت به حمایت ۲۲۰۰۰ دلار هم رسید. طی یک روز اخیر، قیمت در این محدوده به شکل خسته کنندهای درجا زده است.
قیمت اتریوم بعد از آن که نتوانست مقاومت ۱۶۶۱ دلار را مجددا بشکند، در یک کندل خیلی قوی از این مقاومت بازگشت و به حمایت ۱۵۵۰ دلار که بارها به آن اشاره کرده بودیم بازگشت.
قیمت تتر فعلا خود را بالای حمایت ۵۴۵۰۰ تومان نگه داشته است. شکست این حمایت میتواند قیمت را به ۵۲۵۰۰ تومان برساند.
تحلیل چهارشنبه ۱۰ اسفند
قیمت بیت کوین باز هم توانست خود را در کانال ۲۳۰۰۰ دلار حفظ کند و با تقاضای نسبی که شکل گرفت توانست خود را مجددا به مقاومت ۲۳۸۰۰ دلار برساند.
قیمت اتریوم بعد از اینکه در انتهای شب گذشته نتوانست به کانال ۱۵۰۰ دلار نفوذ کند، مجددا به مقاومت ۱۶۶۱ بازگشته.
با افزایش عرضه در محدوده ۵۷۳۰۰ تومان، قیمت تتر توانسته تا محدوده حمایتی ۵۵۰۰۰ تومان که دو روز قبل گفته بودیم کاهش داشته باشد.
تحلیل سهشنبه ۹ اسفند
قیمت بیت کوین مجددا سطح ۲۳۸۷۰ دلار را تست کرد، اما فشار فروش در این محدوده قیمت را وادار به عقب نشینی کرد.
قیمت اتریوم مجددا به ۱۶۶۱ دلار رسید، اما نتوانست این مقاومت را بشکند و مجبور به عقب نشینی شد. با تداوم این فشار فروش انتظار نزو مجدد قیمت به ۱۵۵۰ دلار را داریم.
قیمت تتر به نسبت روز گذشته نوسان خاصی نداشته و تحلیل قبل هنوز هم معتبر است.
تحلیل دوشنبه ۸ اسفند
امروز دوشنبه ۸ اسفند ماه 1401، قیمت بیت کوین در نیمهی دوم بازار توانست خود را به ۲۳۷۰۰ دلار هم نزدیک کند، اما شاهد ضعف از طرف خریداران بودیم.
قیمت اتریوم دقیقا به محدودهی گفته شده در تحلیل قبل رسید و در همین محدوده هم با کمی فشار فروش مجبور به عقب نشینی شده.
قیمت تتر به صورتی افسارگسیخته افزایش یافت و حتی برای مدتی به بالای ۶۰۰۰۰ تومان هم رسید. یکی از عواملی که میتواند کاهش قیمت تتر را به دنبال داشته باشد، اخبار سیاسی اقتصادی داخلی است که میتواند کمی جهت هیجان را از خرید به فروش تغییر دهد.
انواع روشهای تحلیل ارز دیجیتال
از مهمترین روشهای تحلیل ارز دیجیتال به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- تحلیل فاندامنتال (Fundamental)
تحلیل فاندامنتال یا بنیادی یکی از روشهای متداول در بین معاملهگران است. در این نوع تحلیل، معاملهگر تنها با نمودارهای قیمت ارز دیجیتال سر و کار ندارد و برای رسیدن به سود، تمامی متغیرهای مالی و اقتصادی مربوط به یک دارایی را ارزیابی میکند. به عبارتی سادهتر در تحلیل فاندامنتال همه موارد و فاکتورهایی که بر قیمت یک دارایی تاثیرگذار است مورد بررسی قرار میگیرد.
- تحلیل تکنیکال (Technical)
نوع دیگری از روشهای تحلیلی و در واقع روش معروفترین روش تحلیل در بازار رمز ارزها تحلیل تکنیکال است. در این روش معاملهکر با بهکارگیری اندیکاتورها و اطلاعاتی مثل نوسانات قیمت رمز ارزها، حجم معاملات و عرضه و تقاضای آن دارایی، به پیشبینی قیمت آتی رمز ارز موردنظر در آینده می پردازند.
- تحلیل آن چین (Onchain)
در تحلیل آن چین یا درون زنجیرهای معاملهگران با استفاده از شاخصهای مهمی در بازار و از طریق نمودار کردن اطلاعات مهم درون شبکهای، به تحلیل قیمت آینده رمز ارزها برای سرمایه گذاران میپردازند. با استفاده از این نوع تحلیل رشد قیمت احتمالی رمز ارز یا محدوده اصلاحات آن در آینده را میتوان تخمین زد.
علاوهبراین، به کمک برخی از این شاخصها میتوان وضعیت کلی سرمایهگذاران، ماینرها و آدرسهای فعال را بررسی و پیگیری کرد.
چارت ارز دیجیتال
چارت ارز دیجیتال یکی از ابزارهای مهم در زمان تحلیل روزانه ارز دیجیتال و پیشبینی بازار است که در راستای تحلیل تکنیکال کاربرد دارد. شناختهشدهترین نمودارهایی که توسط تحلیلگران استفاده میشود عبارتند از:
- چارت میلهای Bar Chart
در این نمودار تغییرات قیمت لحظه ای ارز دیجیتال هر روز توسط یک میله نمایش داده میشود و به همین دلیل به آن نمودار میلهای گفته میشود. اطلاعاتی که چارت میلهای به ما نمایش میدهد شامل قیمت باز شدن (Open Price)، بالاترین قیمت، پایینترین قیمت و قیمت بسته شدن (Close Price) میشود.
- چارت خطی Line Chart
نمودار خطی دقیقا همان نمودار میلهای است با یک تفاوت عمده. در این چارت فقط Close Price در نظر گرفته میشود و قیمتها با یک خط به هم متصل میشوند.
- چارت شمعی Candlestick Chart
نمودار شمعی، مثل نمودار میلهای، قیمت باز شدن (Open Price)، بالاترین قیمت، پایینترین قیمت و قیمت بسته شدن (Close Price) را به ما نشان میدهد و اصطلاحا به آن کندل استیک گفته میشود. تفاوت اصلی چارت شمعی و میلهای در شکل نمایش آنها است.
تمامی این نمودارها به تحلیلگران و تریدرها کمک میکند که دید بهتری نسبت به بازار پیدا کنند، تحلیل روزانه ارز دیجیتال را دقیقتر انجام دهند و در زمانهای بهتری معاملات خود را انجام دهند.
سیگنال ارز دیجیتال چیست؟
تحلیلگران حوزه ارز دیجیتال، در زمانهای مختلف، سیگنالهای خرید و فروش ارز دیجیتال ارائه میکنند. یعنی بر اساس تحلیل روزانه ارز دیجیتال که از بازار انجام دادهاند، از طریق راههای ارتباطی مختلف به تریدرها و دیگر فعالان حوزه ارز دیجیتال، زمانی برای خرید یا فروش یک یا چند رمز ارز خاص به مخاطبان ارائه میکنند. سیگنالها فارغ از صحیح و غلط بودن، کمک بزرگی به تصمیمگیری تریدرها میکنند؛ چرا که باعث میشوند ریسک معاملات کمتر شود اما به یاد داشته باشید که سیگنال معتبر از افرادی میرسد که تخصص خوبی در انواع تحلیل ارزهای دیجیتال دارند و میتوانند روند بازار را به خوبی پیشبینی کنند.
سیگنالهای ارز دیجیتال از انواع تحلیلها به دست میآیند و مرسوم نوع تحلیل برای سیگنال دادن، تحلیل تکنیکال است. به گفتهی فعالان حوزه رمز ارزها، یک سیگنال خوب باید دو ویژگی داشته باشد:
- اطلاعات افزایش سودآوری
- اطلاعاتی برای جلوگیری از ضرر
افرادی که سیگنال ارائه میکنند، درواقع درک و برداشت شخصی خود از بازار را به تریدرها اعلام میکنند و هرچه فرد دانش و تجربهی بیشتری در حوزه کریپتو و معاملات داشته باشد، می تواند سیگنال معتبرتری ارائه کند.